WHDLoad MantisBT - DeltaCommandArcadia
View Issue Details
0002910DeltaCommandArcadia[WHDLoad Installs Games] slavepublic2014-01-06 23:082021-08-07 22:00
ReporterRetroplay 
Assigned ToWepl 
PrioritynormalSeverityminorReproducibilityalways
StatusresolvedResolutionfixed 
PlatformOSOS Version
Product Version 
Target VersionFixed in Version 
MachineA1200
CPU68030
CPUSpeed33
ChipSetAGA
GFXCardNone
ChipMem2 MB
FastMem128 MB
WorkbenchOS 3.1
KickROM40 - Kick 3.1
KickSoftOther
WHDLoad17.3beta
imported
Summary0002910: Delta Command (Arcadia) - No sound in attract mode
DescriptionGame: Delta Command (Arcadia)
http://www.whdload.de/games/DeltaCommandArcadia.html
Slave v0.1

Sound in attract mode seems to be broken.
If I press F5 to enter game config, it's set to ON by default, switching OFF then ON doesn't do anything.
Sound FX test does work though.
Steps To ReproduceJust start the game.
Additional InformationThe rom files needed for this install has been tested in MAME 0.152 & WinUAE 2.7.1 beta 1 Arcadia quickstart, attract sound works ok here.

I'm using a softkicked (ACA1232 + ACATune 1.7) A1200 KS3.1+BB2 updates & Toni Wilens patched SCSI.device 43.45
TagsNo tags attached.
related to 0005266resolved Wepl NewYorkWarriors No sound at all 
Attached Files? DeltaCommandArcadia.Slave (9,000) 2021-08-05 23:30
https://whdload.de/mantis/file_download.php?file_id=1272&type=bug

Notes
(0003647)
Retroplay   
2014-01-07 21:13   
Sorry, with "Sound FX test does work though" I meant volume control (0-4) plays back sound ok.
(0010450)
Wepl   
2021-06-27 00:04   
Got this problem fixed in version 0.2 of the install?
(0010454)
Retroplay   
2021-06-27 01:34   
No, sound effects is not 100% compared to game running in MAME or WinUAE arcadia quickstart.
Gun fire in attract mode sounds muffled.
(0010527)
Solo Kazuki   
2021-07-15 12:10   
I have no sound effects, at all. Below is video.

https://drive.google.com/file/d/1daNwEo8T0ogRi6lSCWsN5fNlIyshu_Av/view?usp=sharing

Video is present for a short time
(0010659)
Wepl   
2021-08-05 23:31   
Can you please try if attached slave fixes the problems?
(0010668)
Solo Kazuki   
2021-08-06 16:57   
For me, it's working ok now.
(0010670)
Retroplay   
2021-08-06 17:57   
Works for me as well.
(0010680)
Wepl   
2021-08-07 22:00   
Thanks for testing. New install released.

Issue History
2014-01-06 23:08RetroplayNew Issue
2014-01-07 21:13RetroplayNote Added: 0003647
2014-01-09 20:15WeplAssigned To => Don_Adan
2014-01-09 20:15WeplStatusnew => assigned
2014-01-11 18:26WeplProjectWHDLoad Installs Games => DeltaCommandArcadia
2021-06-27 00:04WeplNote Added: 0010450
2021-06-27 01:34RetroplayNote Added: 0010454
2021-07-15 12:10Solo KazukiNote Added: 0010527
2021-07-19 00:16WeplRelationship addedrelated to 0005266
2021-08-05 23:30WeplFile Added: DeltaCommandArcadia.Slave
2021-08-05 23:31WeplNote Added: 0010659
2021-08-06 16:57Solo KazukiNote Added: 0010668
2021-08-06 17:57RetroplayNote Added: 0010670
2021-08-07 22:00WeplAssigned ToDon_Adan => Wepl
2021-08-07 22:00WeplStatusassigned => resolved
2021-08-07 22:00WeplResolutionopen => fixed
2021-08-07 22:00WeplNote Added: 0010680